Over ons

Over ons

Totaaloplossingen

Wij denken in totaaloplossingen voor alle stakeholders. Van de rederij tot het laad- en/of losadres.

Langdurige samenwerkingen

Wij streven naar langdurige samenwerkingen en voorzien onze partners in flexibele, duurzame en veilige logistieke oplossingen.

Snelle service

Wij reageren binnen 30 minuten en informeren tijdig en duidelijk over de zending. ​

Waarom Lucasse Transport?

Wij denken in totaaloplossingen voor alle stakeholders. Van de rederij tot het laad- en/of losadres. Slimme logistieke oplossingen dragen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Bovendien dragen we bij aan het verminderen van congestie. Dit doen wij onder andere in de Rotterdamse haven en op de weg van en naar de klant. Wij streven naar langdurige samenwerkingen en voorzien onze partners in flexibele, duurzame en veilige logistieke oplossingen.

Naast de ecologische en economische voordelen vinden we het belangrijk dat de klant snel een antwoord krijgt op een aanvraag. Wij reageren binnen 30 minuten en informeren tijdig en duidelijk over de zending. Ontwikkeling moet op het juiste tempo zijn, waarop we klanten kunnen blijven integreren in onze slimme transportoplossingen en de service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent en mag verwachten.

Kom direct in contact!

Een vraag of interesse in onze diensten? Een telefoontje is de snelste manier om de mogelijkheden te bespreken.
× Contact via Whatsapp